Låt mig börja med att önska er alla en riktigt god fortsättning!!

Idag har jag precis publicerat en reflektion över svenskarnas vanor på Instagram på forumet, och har vi någonsin varit bra på något, så är det INTE att publicera bilder på Instagram! Jag har fotograferat i över 20 år, så jag har utvecklat en viss känsla för bilder, och jag är fullt medveten om att alla inte har nått min nivå.

Om det är något jag önskar att jag kunde lära folk, så är det att en bild SKA ha något att berätta. I forumet så drar jag ett skrämmande exempel på hur det INTE bör vara, och även här är jag fullt medveten om att vi alla är olika.

Svenska konton är (Generellt sett!) en evig repris på något som började väldigt dåligt. Våra grannländer är nästan lika dåliga, men det finns en markant skillnad. Ser man längre österut, så är bilderna riktigt bra, nästan fantastiska, och det är oavsett om det är Ryssland eller Baltikum vi talar om.

Varför är det så? Vad är det vi inte fattar? Att se 1400 nästan identiska bilder på ett ansikte som påminner om en blåsfisk i frysen gör iallafall inte mig lycklig över vårt kunnande. Och NEJ! -Det är inte snyggt att se ut som att man fått en klockren käftsmäll på 1400 bilder, men en svag förflyttning av huvudet på varje bild.

Läs hela inlägget här: http://www.photophorum.se/phorum/viewtopic.php?f=2&t=4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *